Artikle kojih trenutno nema u prodavnici moguće je naručiti

  • Telefon: (+387) 65 683 596
  • Adresa: Knjaza Miloša 48, Banja Luka
  • Email: info@zokielektronika.ba
KATEGORIJE PROIZVODA
Više katergorija Manje kategorija

Cart

Zoki Elektronika

Zoki Elektronika vam nudi najveći izbor tehnike uz najpovoljnije cijene i mogućnost plaćanja na rate.

Zoki Elektronika je počela sa radom 2018. godine kao dio kompanije Zoki Komerc koja postoji od 1989. godine. Od samog početka naša poslovna politika se sastoji u tome da svu robu kupujemo direktno od ovlaštenih dobavljača po najboljim uslovima i kako bismo bili u mogućnosti da najbolje uslove prenesemo na naše kupce u maloprodaji, gdje im možemo garanovati najnižu cijenu, originalno porijeklo robe, fabričke garancije i tehničku podršku kroz ovlaštene servise.

Zoki Elektronika
Kvalitet

Kvalitetni proizvodi

Svi naši proizvodi dolaze od svjetski poznatih brendova i imaju proizvođačku garanciju.

Najpovoljnije cijene

Trudimo se da imamo najkonkurentnije cijene potrošačke elektronike i ostale tehnike u okruženju.

Ovlašteni servis

Svi naši proizvodi mogu se servisirati u ovlaštenim servisima proizvođača na teritoriji BiH.

Cilj

Cilj

Naš osnovni cilj je da kupcima i klijentima pružimo u svakom momentu što više za uloženi novac, poštujući njihovo vrijeme i vjeru u nas. Zauzvrat stičemo stalne klijente, partnere i saradnike. Za sada smo u tome uspjeli, a nastojaćemo da tako ostane i u narednim godinama.

MIsija

Misija

Želimo poboljšati Vaš svijet inovacijama koje obogaćuju svakodnevnicu i koje su istinski korisne i praktične. Pružati pomoć u iskorišćavanju mogućnosti tehnologije, kako današnje tako i sutrašnje. Približavanjem novih tehnologija svim staležima društva, potpomažemo izgradnju modernog društva.

Vizija

Vizija

Naša vizija jeste očuvanje i unaprjeđenje pozicije na tržištu. Težimo ka unaprjeđenju u osnovnoj djelatnosti koja podrazumijeva trgovinu potrošačkom tehnikom, kao i preuzimanje liderske pozicije u drugim nišama poslovanja za ostale proizvode iz naše ponude.

Naše prednosti

Od početka poslovanja težimo da našim kupcima ponudimo proizvode svjetski poznatih proizvođača po prihvatljivim i konkurentnim cijenama, što je dovelo do toga da postanemo prepoznatljivi po širini asortimana i povoljnim proizvodima.

Nudimo Vam veliki izbor tehničkih proizvoda i potrošačke elektronike na jednom mjestu (preko 7000 artikala), ovlašteni servis, ugradnju i dostavu širom Bosne i Hercegovine.

U svom dosadašnjem poslovanju ostvarili smo veliki broj poslovnih kontakata, što nam omogućava brzo i kvalitetno utvrđivanje Vaših problema i rješavanje istih, lako snalaženje u različitim situacijama, te brzu reakciju.

Dostupni smo putem maloprodajnog objekta potrošačke elektronike u Banjoj Luci, online prodavnice, kao i naloga na društvenim mrežama. Uvijek smo tu da Vam ponudimo proizvod baš za Vas, savjet ili pomoć.

Uvijek spremni da Vam omogućimo što kvalitetniju, povoljniju i jednostavniju kupovinu tehničkih proizvoda koji će poboljšati život Vas i Vaše porodice.

Nastojimo da ispratimo sve inovacije u svijetu tehnike, tehnologije i komunikacije, radi lakšeg, kvalitetnijeg i prisnijeg odnosa sa svojim kupcima i partnerima, a sa ciljem postizanja obostranog zadovoljstva kroz širi asortiman i veću dostupnost proizvoda.

Šta kupci kažu o nama ?